25 Mayıs 2013 Cumartesi

Usb Bellekten Yazma Korumasını kaldırma Kesin çözüm.Formatter Silicon Power

Usb belleğe yazma koruması koydum. Nasıl oldu ise içindeki programlar kullanılmaz oldu. Fomat atayım dedim  [yazma koruması hatası ] , bir sürü değişik usb biçimlendirme programı denedim [yazma koruması hatası ] , hpusb format [yazma koruması hatası ] , EASEUS Partition Master 8.0.1 Home Edition denedim  [yazma koruması hatası ] , MAXLABS denedim usb yi görmedi bile . Çılgına döndüm . 16 GB Flah bellek kullanılmaz duruma geldi...
en son artık firmware güncelleyeyim dedim belki düzelir. Uygun çip ararken o sihirli programı buldum .. "Formatter_SiliconPower" ... gerçekten işe yaradı. Biçimlendirdim ve kullanmaya başladım.
KULLANIMA GELİNCE ;

İNDİRİN  , Usb bellek takılı iken çalıştırın . 5 Dakika felan bekleyin. Bitince haber verecek. Uzun bir süre program cevap vermez ise usb belleği çıkarın. yeniden takın ve windows üzerinden biçimlendirin.

Alıntı felan değildir , birebir uygulamamdır.

6 yorum:

  1. 32 gb sandisk usb yi görmedi bile

    YanıtlaSil
  2. denemediğim yöntem kalmamıştı.. 10 numara 5 yıldız:)

    YanıtlaSil
  3. Eğer sorununuz SD kart ile ilgili ise muhtemelen korumayı kullandığınız fotoğraf makinesi koyuyor. sorunun çözümü makinenin menülerinde gizli :)

    YanıtlaSil
  4. Kardeş sen silicon power formater i yönetici olarak mi calistirdin

    YanıtlaSil
  5. merhaba 3 adet scandisk usbem de bu sorunu yaşiyorum ve silicon power formater demo uygulamasını indirmişim taratiyorum içindekileri göriyorum maalesef ne kurtara bildim nede format atabildim ürün key anahtarı istiyor satın almada çok puhalı

    YanıtlaSil
  6. Ayni durum bende de var usb deki dosyaları silicon power formater i yönetici olarak mi calistirdim olmadı.

    YanıtlaSil